Kernwaarden

Maatwerk: de klant staat centraal

Dimatrics werkt vanuit Noord-Nederland aan uitdagende vraagstukken in heel Nederland. Dit kan bij u ‘in huis’, maar ook digitaal op afstand. Dimatrics is positief-kritisch en altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Zo realiseren we samen het juiste eindproduct.

Onafhankelijk en transparant

Dimatrics is onafhankelijk en niet gebonden aan specifieke (software)leveranciers. Onze adviezen zijn transparant en voor elk project zoeken we de meest geschikte oplossing, waarbij we afhankelijkheden in kaart brengen. Als onafhankelijk adviseur juichen wij het gebruik van open koppelvlakken en vrij beschikbare brondata toe.

Ontzorgende kwaliteit

Afspraak is echt afspraak bij Dimatrics. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de werkzaamheden en de kwaliteit die geleverd wordt en stellen hoge eisen aan onszelf en aan partners. Dimatrics ontzorgt u als klant en staat garant voor een succesvolle afronding.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor ons tweeledig. Enerzijds veranderen de eisen en wensen voor verkeerssystemen snel. Dimatrics helpt u bij het in kaart brengen van wat echt belangrijk is, zodat u slimme keuzes kunt maken met het oog op de toekomst. Anderzijds streven wij naar langdurige samenwerkingen met u als klant en organiseren we regelmatig interessante netwerk- en sportbijeenkomsten.