Dit is Dimatrics

Expert in slim verkeersmanagement

De mens achter Dimatrics is Richard Martens. Hij noemt zichzelf weleens ‘wereldreiziger in Nederland’. Van Breda tot Groningen en van Oldenzaal tot Leidschendam-Voorburg: Richard heeft er gewoond of heeft er z’n kennis op gebied van verkeer ingezet. Inmiddels woont hij al heel wat jaren in het Drentse Gieten. Kortom, Richard is een avontuurlijk ingesteld persoon. In 2018 besloot hij daarom een eigen onderneming te starten.

wegenkaart Groningen

Door zijn klanten en collega’s wordt Richard getypeerd als een sterke analytische persoonlijkheid. Hij brengt graag structuur aan in proces of organisatie. Dit doet hij allemaal op een transparante en duidelijke manier.

Richard werkt graag samen in een team om nieuwe ontwikkelingen te realiseren, maar kan ook uitstekend zelfstandig werken. Voor het uitvoeren van zijn opdrachten gaat hij pragmatisch te werk. Met zijn communicatieve talent, is hij altijd op zoek naar de vraag achter de vraag en de inhoudelijke motivatie voor oplossingen.

Maar ook naast Dimatrics is Richard ondernemend. Hij woont namelijk niet voor niets in de meest bosrijke provincie van Nederland. Richard is een echte wieler- en mountainbike-liefhebber. Het liefst rijdt hij na een dag werken een ronde door de Drentse bossen: “daarmee creëer ik ruimte in mijn hoofd en dat stelt mij in staat de beste ideeën te realiseren.”