Nieuws

……….

Dimatrics begeleidt nieuwe VRI-specialist gemeente Zaanstad

Kennis overbrengen aan jong talent

De gemeente Zaanstad was op zoek naar vaste invulling voor het verkeerskundig beheer van verkeerslichten. In september is Daniel daarom bij de gemeente Zaanstad aan het werk gegaan. Richard Martens van Dimatrics begeleidt hem.

Passie voor verkeerslichten

Daniel heeft afgelopen augustus z’n opleiding afgerond en heeft echt een passie voor verkeerslichten. De komende maanden begeleidt en coacht Richard hem. “Ik ben blij met de samenwerking met Daniel. Het is gewoon supergaaf om mijn kennis over te brengen aan jonge gemotiveerde personen.”

Grote opgave

En die kennis is in Zaanstad hard nodig, want de gemeente staat voor een grote opgave. De komende jaren worden veel woningen gebouwd en grote infrastructurele projecten gerealiseerd. Zo komt er een nieuwe brug over de Zaan en gaat de route tussen de A8 en het distributiecentrum van Albert Heijn grotendeels op de schop.

De druk op het verkeersnetwerk wordt dan groter. Goed beheer van de verkeerslichten is daarom extra belangrijk. Dimatrics wenst Daniel heel veel succes met z’n werkzaamheden in Zaanstad!

Een foto van twee witte mannen. Ze staan bij een kruispunt met stoplichten je ziet het kastje waarop de voorrang wordt geregeld. De witte man links i sjong en heeft donkerbruin haar. De man rechts draagt een reflecterende oranje jas en is kaal.