Nieuws

……….

Dimatrics shirtsponsor van Noord-Zuid Challenge

Van de Noordkaap naar het Drielandenpunt

Dimatrics staat voor de kernwaarde duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom steunen wij de Noord-Zuid Challenge. Zaterdag 19 juni fietsen Jan van den Enden en Vincent Kuijvenhoven deze tocht van meer dan 385 kilometer voor het goede doel. Dimatrics juicht dit initiatief van harte toe en ondersteunt de mannen als shirtsponsor en met een donatie.

Een uitdaging

De Noord-Zuid Challenge gaat van het noordelijkste punt van ons land (de Noordkaap bij Uithuizermeeden) naar het Drielandenpunt bij Vaals. Een tocht van maar liefst 385,6 kilometer!

“Het is niet alleen een uitdaging voor onszelf, maar we hebben ook de ambitie om donaties in te zamelen. We willen voor mensen die ziek zijn de kwaliteit van leven iets veraangenamen”, aldus Vincent.

Rolstoelfiets

“We rijden onder andere via Groningen, Zwolle, Arnhem, Venlo en Valkenburg aan de Geul. Zo proberen we geld bij elkaar te fietsen voor Hospice Beukenrode in Naaldwijk, de aanschaf van een rolstoelfiets in de gemeente Valkenswaard en de stichting Muziekids”, vult Jan aan.

Hij zag van dichtbij hoe hard de ziekte van Parkinson kan toeslaan. “Mijn vader zat op het eind van zijn ziekte in een rolstoel en genoot van de momenten dat hij naar buiten kon gaan. Daarom fiets ik graag voor de aanschaf van een rolstoelfiets.”

Doneren

Om de tocht te volbrengen hebben de mannen al aardig wat kilometers gemaakt en zijn de eerste ritten van 200+ km een feit. Dimatrics vindt dit een geweldig initiatief en wenst de mannen heel veel succes!

Wilt u ook doneren? Dat kan hier. Daar vindt u ook meer informatie over deze bijzondere fietstocht.

Twee wielrenners poseren voor een foto in een stedelijke omgeving